Kontakt: 23473747

Min baggrund

Jeg er 54 år, har været gift med min kone Susanne i 28 år, og sammen har vi tre børn. På henholdsvis 17, 22 og 24 år.

Jeg er eksamineret familie-og parterapeut, og medlem (MPF) af Psykoterapeutforeningen. Det betyder blandt andet at jeg er i et netværk af andre psykologer og terapeuter. For at kunne være medlem skal man have en godkendt psykoterapeutisk efteruddannelse på 4 år. Jeg er derfor også som praktiserende familie- og parterapeut underlagt foreningens etiske regler. (Se evt.psykoterapeutforeningen.dk)

Desuden er jeg uddannet lærer, og har undervist i sammenlagt 15 år- bl.a. med særlig fokus på familieklasser, forældresamarbejde og inklusion.

Jeg har også fungeret som frikirkepræst både i Norge og på Frederiksberg, og har derfra en bred vifte af erfaringer.

Fra jeg var helt ung har jeg arbejdet både professionelt og i frivillig arbejde med børn, unge og familier. Jeg har bl.a. haft det privilegium at bo i Norge, hvor vi som familie boede sammen med, og arbejdede blandt unge og voksne som videreuddannede sig indenfor kirkeligt regi.

Som præst i en frikirke, har jeg haft mange samtaler med unge og voksne, par og familier som på den ene eller anden måde havde brug for hjælp til at blive afklaret i deres tro og i eksistentielle forhold i livet.

I skoleregi har jeg arbejdet med børnefamilier som på den ene eller anden måde har brug for hjælp. Altid med det  for øje, at samarbejdet mellem de voksne og børnene er vigtigt for at få et holdbart resultat.

Fra 2015 til maj 2018 arbejdede jeg deltids som familiebehandler i Holbæk kommune.